0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Многофункционална въже за почистване и поддържане на дървени подови настилки, също така е подходяща за керамични плочки,Професионална въже от микрофибър | Дръжка ?

Многофункционална въже за почистване и поддържане на дървени подови настилки, също така е подходяща за керамични плочки,Професионална

BGN 19.99
В магазина

Брой продукти

1.Професионално въже за обслужване на дюшеме, ви просто има нужда от бутилка масло за поддръжка, да отговаря на употреба.Честота-един път на месец, а след година тя може да бъде намалена. 2.С тъкани 2group*3 pcs различни функции.Използвани съответно за почистване на дървени подови настилки, керамични подове, както, кухня, тоалетна, балконного пол. 3.Използването на суха или влажна начин в реда на нещата. 4.Опаковка : 1*Регулираща се дръжка въже от неръждаема стомана, 1*Рамка на въже,1* бяла кърпа,1*синя кърпа,1*зелен плат. 5.Моля, вижте "описание на продукта" по-долу, за да научите, с помощта на стъпки.Както знаем, дървени подове не може да изпразните мокър парцал.И така, позволете ми да се представя, как да почистите вашия дървен под с помощта на нашата многофункционален парцал. 1.с помощта на бяла электростатическую велосипед, за да почистите вашия дървен под сухи.Тогава косми,влакна,прах могат да бъдат погълнати от чисто. 2. На второ място,с помощта на кърпа от влакна сини водорасли, равномерно нанесете масло за грижа. 3.At-накрая,можете да използвате отново бяла кърпа за полиране на пода. 4.С помощта на ABS-скандалджия, соскоблите мръсотия с кърпа.Просто изтеглете кърпа и измийте си.Пожелавам на живота си наслада.

Характеристики на офертата

Подобни оферти