0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Престилки Дърводелски цех, Професионален Престилка за Фризьор, Инструментален Престилка, Кухненска Престилка за печене, Престилка Работилница, Подходящи за Худож

Престилки Дърводелски цех, Професионален Престилка за Фризьор, Инструментален Престилка, Кухненска Престилка за печене,

BGN 13.59
В магазина

Брой продукти

Престилка ширина 24,5 инча и дължина 31,5 инча предпазва дрехите от всякакви неприятни петна, замърсявания и следи. 美国制造或进口.
Инструкции за пране : Ръчно пране и сушене
.Комфорт през целия ден : нашите колани cross back (X-back) ви правят по-удобни по време на работа.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.бързо и лесно за носене.
Предимства :
Този престилка осигурява максимална защита за опазване на най-добрите дрехи живи и здрави.Печат на етикет за обратна доставка. 拉绳 затваряне.Вече не виси на врата си.С помощта на този кабинковия престилка, вие повече не почувствате болка в областта на шията.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Разнообразни джобове за инструменти : Това фризьорски престилка с 10 универсални джобове за инструменти на предната страна с нагрудным джоб, гигантски джоб и джоб за инструменти ще ви задоволи поставянето на различни инструменти.Изпрати го!
Платно.Печат на етикет за обратна доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отлично качество : Този инструмент престилка е изработена от по-дебела и водоустойчив плат,100% мек памук, безопасен материал.Удължен каишка дава възможност за регулиране на размера от M до XXXL.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.
Цвят : Черен
Тегло на продукта : прибл.Красива подарък : Дайте я на своите роднини, приятели, съученици или колеги могат да бъдат, те се нуждаят от такъв практичном и модерен престилка, вие ще получите много благодарности!.

Характеристики на офертата

Подобни оферти