0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Aukson LED Странично Огледало Поворотник Пушена Амбър Динамичен Мигалка Индикаторные Лампи 81740-52050 Подходящ за Corolla, Camry Avalon Yaris (Пушена Обектив)

Aukson LED Странично Огледало Поворотник Пушена Амбър Динамичен Мигалка Индикаторные Лампи 81740-52050 Подходящ за Corolla,

BGN 23.60
В магазина

Брой продукти

Моля, проверете колата си, преди пускането на поръчката. ☀▶Пестене на енергия и опазване на околната среда : висококачествен led източник на светлина, висока яркост, енергийно спестяване и опазване на околната среда, ниска консумация на енергия, стабилна производителност.Ние сме специализирани в автозапчастях.вграден гальванический слой, двухслойное с галванично покритие, за да се гарантира липсата на стареене. ☀▶Пестене на енергия и опазване на околната среда : висококачествен led източник на светлина, висока яркост, енергийно спестяване и опазване на околната среда, ниска консумация на енергия, стабилна производителност. ☀▶Високо качество : Изработен е от висококачествени материали, устойчив на абразия, коррозионностойкий, добър атмосферостойкий и дълъг експлоатационен живот.Моля, проверете номер на вашия продукт, съответната информация е само за справка.☀▶Двупластова водоустойчив : ултразвуково заваряване + водоустойчив строителното лепило, двупластова водоустойчив-добре. ☀▶Приложимо : Универсален, може да се използва за езда наляво и надясно, идеален за оригиналната кола. ☀▶здравословно шофиране : три вносни сигнални лампи с висока яркост могат по-добре да напомня на водача за това, че той трябва да бъде на гърба, като по този начин променя платно по-здрава.Aukson-това е автомобилна марка, които работят по целия свят.

Характеристики на офертата

Подобни оферти