0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Tthxqing Детска Скъпа U-образна четка за Зъби За Внимателно Почистване на 360° Избелваща Масажна четка за Зъби за деца(розов)

Tthxqing Детска Скъпа U-образна четка за Зъби За Внимателно Почистване на 360° Избелваща Масажна четка за Зъби за деца(розов)

BGN 6.95
В магазина

Брой продукти

Това ще помогне на вашите деца да са готови да си миете зъбите по-дълго, дори и да развием навици за почистване на зъбите. 【КОМФОРТ И СИГУРНОСТ】Удобни дръжки осигуряват комфорт и контрол,две хубави цветове повишават интереса на детето към почистване с четка. 【ПРЕКРАСЕН cartoony дизайн】 Сладък и интересен външен вид на четка за зъби, прави децата по-заинтересовани да си мие зъбите.Това ще помогне на вашите деца да са готови да си миете зъбите по-дълго, дори и да развием навици за почистване на зъбите.【Творчески U-образен дизайн】 Ергономична U-образна глава на четка, подходяща за формата и механика на структурата на детските зъби. Моля, позволете на 1-3 мм грешка се дължи на ръчно измерване. 【КОМФОРТ И СИГУРНОСТ】Удобни дръжки осигуряват комфорт и контрол,две хубави цветове повишават интереса на детето към почистване с четка.Подходяща възраст : 2-12 години. 【СИЛИКОНОВИ МАТЕРИАЛИ】Мек силикон клас зърната, меки ръбове около зъбите 360 градуса, като предоставя удобен усещане за почистване, оригинален начин за почистване, ефективна за дълбоко почистване, не боли деснам, детска емайл. 【Отлично обслужване】След получаване на продукта, ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, свържете се с нас, за да можем да помогнем.уникален дизайн за нежните венци на деца и чувствителни зъби. 【Отлично обслужване】След получаване на продукта, ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, свържете се с нас, за да можем да помогнем.

Характеристики на офертата

Подобни оферти