0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
ISPINNER 12pcs 4 Inch Stainless Steel Adjustable 78-102 mm Size Range Червей Gear Hose Технологична, Fuel Line Технологична for Planning, Automotive and Mechanical Application (Black)

ISPINNER 12pcs 4 Inch Stainless Steel Adjustable 78-102 mm Size Range Червей Gear Hose Технологична, Fuel Line Технологична

BGN 46.96
В магазина

Брой продукти

Високи показатели на устойчивост на корозия и кислотостойкости.Дизайн червей съоръжения за пренос осигурява регулировка размери, за да се осигури съвместимост и да се предотврати изтичане от тръби.【ВИСОКО КАЧЕСТВО】Всички кръвоспиране за маркучи, включително лента и винтове са изработени от неръждаема стомана 304. Само 12шт. 【Размера И БРОЯ на】Тези маншети за маркучи с червей съоръжения предаването са гъвкави и пластични, с широка регулируема гама от размери за външния диаметър на маркуча 78-102 mm. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】 Скоби се използват за закрепване на тръби, тръби, кабели, тръби, топливопроводов и т. са Много подходящи за вътрешни и външни автомобили, индустрия, космически кораби/кораби, щитове, домакинства и т.【Широко приложение】Скоби се използват за закрепване на тръби, тръби, кабели, тръби, топливопроводов и т. 【КОНСТРУКЦИЯ ЗАТЯГАНЕ】Червячная е предназначен за изпращане на регулиране по размер, за да се осигури работни характеристики, като предотвратява изтичане на газопровода и е с перфектно уплътнение, без да вредят на маркуча.Подходящ за маркуч външен диаметър 78-102 mm. ● Скоба ширина - 12mm● Брой - 12шт【Основни характеристики】Всички кръвоспиране за маркучи, включително лента, корпус и винт, изработен от неръждаема стомана.Те притежават висока корозионна и кислотостойкостью. идеален за приложение в автомобилната, индустриална, лодочной/морски, билборд, потребителска и т.

Характеристики на офертата

Подобни оферти