0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
HEYUANPIUS лента за глава Кърлинг Прът, Heatless Кърлинг Прът лента за глава, Женски Ролки и Маши за коса с Фиби за Коса и гумени ленти За Коса, Фризьорски Набор от Инструмен?

HEYUANPIUS лента за глава Кърлинг Прът, Heatless Кърлинг Прът лента за глава, Женски Ролки и Маши за коса с Фиби за Коса

BGN 18.02
В магазина

Брой продукти

Сложете плойку на главата, като главоболие превръзка, можете да увийте я около короната или фиксиране на лента за коса, като опашка на кон. пренасяне на суха или леко влажна коса около друга страна плойки и използвайте долната част на лентата за коса.Задължително стегнете и да започнете от върха на главата. Косата, която може да бъде леко влажна, през деня ще останат за час или два, или коса, които леко влажны или сухи през нощта, ще останат един-два часа. Heatless curl hair ribbon-това е добър начин на вълна коса, създаден, за да получите красиви къдрици, не и затопляне на косата, за да се избегне увреждане. Преди лягане завейте косата плойкой, увийте косата си около две плоек, закрепете ги пуговицей и увийте около главата си.Събуждайки се сутрин, сте в състояние да се търкаля естествени къдрици, без да харчите излишни пари. time.Name : Мързеливи БигудиМатериал : Фланельразмер : 1,2 м дължина и 4 см в ширинуупаковка в пакет : 1*Мързеливи маши за коса.

Характеристики на офертата

Подобни оферти