0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
LSSJJ Нож за Копитата на Кон Нож От Неръждаема Стомана, Ножове За Подрязване на Копита с Удобна Дръжка на Нож За Копитата на Режещ Инструмент за Домашния Добитък и Кон?

LSSJJ Нож за Копитата на Кон Нож От Неръждаема Стомана, Ножове За Подрязване на Копита с Удобна Дръжка на Нож За Копитата

BGN 18.39
В магазина

Брой продукти

Ножове за конски копита се използва за подрязване на по-мека част на долната част на копитата на коня.Нож за конски копита лесен за употреба и обработена част от подкова много остра.Прост дизайн, удобно усещане за химикалки, не лесно се уморяват след употреба в продължение на дълго време.Размер kinfe е около 22.5x4x2cm/8.9x1.6x0.8in, специална форма за по-удобно подстригване.Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, което го прави здрав, траен и има дълъг срок на служба.Параметри : Тип на продукта : Нож за копита Материал : неръждаема стомана Цвят : както е показано на снимката Размер : прибл. 22.5x4x2cm/8.9x1.6x0.8in Тегло : прибл. 84,0 г/3,0 грама Осъществяване Списък : 1 х Нож за копита.

Характеристики на офертата

Подобни оферти