0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Малка кофа за Боклук с Капак Непрекъснато Повтарящи се Златни Символи на викингите и Ромбов Скандинавски с Дървени Крака боклук Прост Човешки Кръгла кофа за Боклу?

Малка кофа за Боклук с Капак Непрекъснато Повтарящи се Златни Символи на викингите и Ромбов Скандинавски с Дървени Крака

BGN 34.00
В магазина

Брой продукти

Той е оборудван с очеловеченной вътрешната рамка, а торба за боклук лесно се фиксира и се заменя. Могат да се настанят до 7 литра/1,9 литра отломки.Ако в този малък стил кошчета за боклук има нещо, което не отговаря на вашите очаквания, моля, свържете се с нас, за да можем да направи по-добре. 【Добра украса】 Благодарение на уникалния си дизайн от нашите кофи за боклук с капаци правят идеална проста идея за подарък за нов дом или годишнина.Нашата мисия е да се улесни работата по дома. 【Творчески дървена скоба за краката】 Висококачествен дървен дизайн по-интегриран в дизайна на дома.Кръгла форма е идеална за употреба по гишетата, под мивки и други малки помещения, подходящ за тези помещения, като коридори, ъгли, между мебели и др 【Магически дизайн на капака】 Само един пръст е необходим, за по-лесно отваряне и затваряне на капака, която идеално прикрива си чувал за боклук и личния живот.

Характеристики на офертата

Подобни оферти